El PSC demana que les noves tecnologies simplifiquin les gestions als ciutadans


Temes relacionats

El PSC reclama que el concepte d'Smart City també s'apliqui en l'administració (30/nov/11)


  • Comparteix:

Pere Soler i Ferran Villaseñor davant la seu del PSC

Pere Soler i Ferran Villaseñor davant la seu del PSC

El PSC proposa que els serveis de l'Ajuntament siguin accessibles amb una sola gestió i que el seu tràmit es pugui seguir en tot moment a través de la pàgina web del consistori. Amb aquest objectiu, els socialistes presentaran una moció al proper ple demanant que tots els serveis municipals siguin regulats per cartes de serveis, per oferir garanties als ciutadans sobre el seu compliment i els requisits de la gestió.

El secretari de política municipal del PSC, Pere Soler, ha explicat a Cugat.cat que l'Ajuntament hauria d'aplicar el concepte de ciutat intel·ligent també als tràmits administratius per apropar el ciutadà a la gestió a través de les noves tecnologies.

Pere Soler

Va més enllà de la finestreta única: volem que el ciutadà ho pugui fer tot amb una sola gestió.


En aquest sentit, els socialistes proposen que la pàgina web del consistori serveixi perquè tots els ciutadans puguin consultar en temps real el progrés de les gestions o serveis que tenen en marxa amb l'Ajuntament. A més, el PSC proposa que aquests serveis estiguin regulats per una carta de serveis, que estableixi clarament les seves condicions i ofereixi garanties als ciutadans en cas d'incompliment.

D'altra banda, el grup socialista també portarà al ple una moció per declarar Sant Cugat 'municipi a favor de la diversitat sexual', per garantir els drets civils de totes les orientacions i preservar l'ús del terme 'matrimoni' en les unions homosexuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.