El santcugatenc Raül Romeva, renovat com a vicepresident dels Verds al Parlament europeu


Temes relacionats

Romeva (ICV) denuncia 'un cop d'estat franco-alemany' en la reforma dels Tractats de la UE (11/des/11)


  • Comparteix:

Raül Romeva és eurodipitat per ICV / Font: Icv.com

Raül Romeva és eurodipitat per ICV / Font: Icv.com

'Cal que la UE sigui creïble per a la ciutadania'. Amb aquestes paraules s'ha expressat l'eurodiputat santcugatenc Raül Romeva (ICV) durant la valoració de la seva renovació com a vicepresident del grup Els Verds - Aliança Lliure Europea (Els Verds - ALE). L'eurodiputat santcugatenc ha destacat que aquesta renovació és un aval de la tasca que s'ha fet els darrers dos anys i mig.

Romeva ha explicat que ha fet valer una visió diferent, la d'un país mediterrani i del sud, davant un grup absolutament dominat pels representants de França i Alemanya.

Pel que fa als reptes més immediats, Romeva ha destacat que Europa es troba en un moment crucial, on cal recuperar la confiança de la ciutadania i no pas la dels mercats. Són declaracions a Cugat.cat.


Raül Romeva

A mi em preocupa l'obsessió per recuperar la confiança dels mercats. El que cal és recuperar la confiança de la ciutadania per poder sortir d'aquesta situació.




Amb aquesta renovació, Romeva seguirà formant part de l'executiva del grup Els Verds-ALE juntament amb el francès Daniel Cohn-Bendit i l'alemanya Rebecca Harms.

Romeva ostentava aquest càrrec des del juny de 2009, i ara tindrà la capacitat d'exercir-lo durant els dos anys i mig que li resten de mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.