El PSC local, 'content' que el nou primer secretari sorgeixi del municipalisme


  • Comparteix:

Villaseñor en una foto d'arxiu

Villaseñor en una foto d'arxiu

El primer secretari del PSC a Sant Cugat, Ferran Villaseñor, elogia el fet que els tres candidats aspirants a la primera secretaria del partit, Pere Navarro, Àngel Ros i Joan Ignasi Elena, provinguin de la política municipal. Villaseñor serà un dels cinc delegats santcugatencs que participaran al Congrés nacional dels socialistes catalans que comença aquest divendres.

Villaseñor ha explicat a Cugat.cat que és 'molt positiu' que el PSC es redefineixi a partir de la seva base i aprofitant les experiències de la política local.

Ferran Villaseñor

Estic molt content que els tres candidats vinguin del municipalisme.


El primer secretari de la formació a Sant Cugat no s'ha volgut posicionar a favor de cap candidat, tot i que ha reconegut que Pere Navarro és qui té més números. Villaseñor ha demanat al futur primer secretari del partit que aprofiti l'esperit de renovació per donar més paper a les agrupacions locals.

Ferran Villaseñor

Li demanaria més suport a les agrupacions i baixar la presa de decisions des de dalt



El socialista santcugatenc ha aprofitat també per demanar al nou responsable del PSC una acció més 'catalanista, més d'esquerres i amb més suport a les agrupacions locals'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.