El PSC local, 'content' que el nou primer secretari sorgeixi del municipalisme

Villaseñor en una foto d'arxiu

Política

Publicat el 16/des/11 per Jon Sindreu

El primer secretari del PSC a Sant Cugat, Ferran Villaseñor, elogia el fet que els tres candidats aspirants a la primera secretaria del partit, Pere Navarro, Àngel Ros i Joan Ignasi Elena, provinguin de la política municipal. Villaseñor serà un dels cinc delegats santcugatencs que participaran al Congrés nacional dels socialistes catalans que comença aquest divendres.

Villaseñor ha explicat a Cugat.cat que és 'molt positiu' que el PSC es redefineixi a partir de la seva base i aprofitant les experiències de la política local.

Ferran Villaseñor

Estic molt content que els tres candidats vinguin del municipalisme.


El primer secretari de la formació a Sant Cugat no s'ha volgut posicionar a favor de cap candidat, tot i que ha reconegut que Pere Navarro és qui té més números. Villaseñor ha demanat al futur primer secretari del partit que aprofiti l'esperit de renovació per donar més paper a les agrupacions locals.

Ferran Villaseñor

Li demanaria més suport a les agrupacions i baixar la presa de decisions des de dalt

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El socialista santcugatenc ha aprofitat també per demanar al nou responsable del PSC una acció més 'catalanista, més d'esquerres i amb més suport a les agrupacions locals'.