El govern local donarà suport a la moció pel reglament de 'pisos buits'de la CUP


  • Comparteix:

La redacció del text ja està contemplada a les Ordenances Fiscals de 2012

La redacció del text ja està contemplada a les Ordenances Fiscals de 2012

L'equip de govern donarà suport a la moció que presentarà la CUP al ple d'aquest dilluns sobre la normativa pel que fa als 'pisos buits'. Així ho ha afirmat el regidor d'Habitatge, Raül Grangé, que ha puntualitzat, però, que no es tractarà d'un reglament sancionador, sinó que es tindrà com a objectiu primer incentivar l'activitat del lloguer d'habitatges a la ciutat. Grangé ha recordat, a més, que existeix una dificultat jurídica a l'hora de catalogar quines vivendes estan 'permanentment' buides i quines no. El PSC també ha anunciat el seu suport.

Grangé responia així les declaracions de la CUP que parlaven d'un reglament sancionador cap a aquells habitatges que estiguessin desocupats de manera permanent. El regidor ha assegurat que la mesura d'incrementar un 50% l'impost de l'IBI estarà vigent, tot i que ha subratllat que només s'aplicarà en els casos més extrems i que caldrà estudiar cada cas de manera individual.

També ha destacat a Cugat.cat la importància i la necessitat d'incentivar el mercat de lloguer a Sant Cugat.

Raül Grangé

El sentit del reglament no serà sancionador. La voluntat és aconseguir que aquests habitatges passin al mercat de lloguer.


Grangé ha remarcat que, des de l'equip de govern, no es vol que es plantegi com una mesura sancionadora, ja que 'no creuen el polítiques d'aquesta mena'. El regidor ha explicat, també, que la redacció d'aquest reglament ja està contemplada a les Ordenances Fiscals de 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.