Tresserras creu que ERC ha d'estendre el moviment independentista i enfortir les bases


  • Comparteix:

L'exconseller de Cultura i Mitjans de Comunicació i actual membre d'ERC, Joan Manuel Tresserras, assegura que el projecte per aconseguir un estat català passa per teixir una xarxa social prou àmplia que hi doni suport. Segons l'exconseller, el repte del partit és crear un espai compartit on parlar en profunditat amb altres formacions independentistes i, paral·lelament, treballar per formular un projecte de sostenibilitat i viabilitat de l'estat del benestar. Ho ha exposat en el marc del sopar de Nadal de la secció local d'ERC, on la seva presidenta, Mireia Ingla, ha fet un balanç del 2011.

Militant d'ERC des de 2010 després d'haver estat conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació durant el govern d'Entesa com a independent, Tresserras considera que encara queda un llarg camí per recórrer fins a arribar a una Catalunya independent. L'exconseller considera que l'opció independentista necessita el suport d'una gran majoria de la societat del país i, per això, encara s'ha de treballar des de les bases.

L'exconseller considera que ERC hauria d'iniciar la creació d'un espai de diàleg per fer més gran el moviment independentista.

Joan Manuel Tresserr

Hauria de formular una proposta per disposar d'un espai compartit on parlar i conversar amb altres formacions i independents.


A més, Tresserras ha subratllat que cal treballar pel reconeixement extern i s'ha de ser optimista i pacient. D'altra banda, considera indispensable que el partit republicà no oblidi la seva vessant 'd'esquerres'. Segons ha destacat, cal que la formació treballi per aconseguir un projecte d'estat del benestar viable i sostenible.

La presidenta d'ERC a la ciutat, Mireia Ingla, ha elogiat la figura de Joan Manuel Tresserras i ha fet balanç del 2011. Segons Ingla, tot i que la situació que pateix la formació independentista és complicada, ja que va quedar fora del consistori en les últimes eleccions municipals, ha mostrat com a prioritat continuar treballant pel seu projecte de ciutat de cara al futur.

Mireia Ingla

Tenim una situació complicada. El nostre objectiu és treballar per a la ciutat perquè les nostres propostes són les millors





L'exconseller de Cultura i Mitjans de Comunicació ha visitat Sant Cugat aquest dijous per assistir al sopar de Nadal d'ERC a la ciutat, que ha tingut lloc a El Mesón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.