CiU responsabilitza el govern del PSOE de l'augment de tarifes de transport públic


Temes relacionats

El PSC acusa Recoder de demagog per l'augment de preus del transport (22/des/11)


  • Comparteix:

Jordi Puigneró en una imatge d'arxiu

Jordi Puigneró en una imatge d'arxiu

CiU culpabilitza la gestió del PSOE al capdavant del govern espanyol de l'augment de les tarifes del transport públic que entrarà en vigor l'any vinent. Segons la federació nacionalista, aquest augment es deu a la davallada de l'aportació de l'any vinent de l'Estat a l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM). Així respon la federació a les declaracions del PSC, que acusava el conseller de Territori, Lluís Recoder, de demagog en aquest episodi.

El PSC ha carregat aquesta setmana contra l'exalcalde per haver criticat, en el passat, augments inferiors de tarifes i ara, com a conseller, decidir una crescuda dels preus del transport públic quatre vegades superior a l'IPC.

El copresident de CiU, Jordi Puigneró, respon així les paraules del PSC. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Puigneró

La Generalitat ha apujat tarifes per fer front a la davallada d'ingressos provinents de l'Estat. Les declaracions del PSC són irresponsables.




CiU justifica aquest augment com una mesura per compensar la davallada de l'aportació de l'Estat espanyol a l'ATM. De cara al 2012, aquesta dotació es redueix un 40% respecte la d'enguany. Segons els nacionalistes, aquestes xifres són conseqüència de la gestió 'nefasta', diuen, dels socialistes tant a la Generalitat com a Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.