Els grups municipals miren el 2012 com l'any de les polítiques per a les persones


  • Comparteix:

Els grups municipals es marquen els reptes pel 2012

Els grups municipals es marquen els reptes pel 2012

Els grups polítics municipals encaren el 2012 com un any ple de reptes. Les polítiques per fer front la crisi econòmica i les seves conseqüències centren els seus objectius pel nou any, tot i que des de vessants diverses. L'equip de govern aposta per mantenir les finances municipals sanejades com a principal garantia de futur, mentre que l'oposició d'esquerres abordarà el manteniment de les polítiques socials i s'erigeix com a altaveu de les entitats locals. El PP, de la seva banda, focalitzarà els seus esforços en les polítiques per a les famílies.

La portaveu de CiU, Cristina Paraira, ha destacat que els objectius de la federació nacionalista se centren com a equip de govern municipal en fomentar les condicions per facilitar l'activitat econòmica i sortir de la crisi sense 'deixar-se ningú enrere'. És per això que CiU encara l'any nou amb la voluntat de mantenir els comptes municipals sanejats.

Cristina Paraira

El primer repte és continuar amb les finances sanejades. L'objectiu és poder donar els serveis.




Les polítiques per a les famílies seran el principal repte del PP. Així ho ha assegurat el seu portaveu, Jordi Carreras.

Jordi Carreras

S'ha de defensar la família com una institució i desenvolupar línies d'actuació per fer més fàcil la vida de les famílies i les persones que les integren.




De la seva banda, el portaveu del grup municipal del PSC, Ferran Villaseñor, ha defensat la unió de les esquerres i la responsabilitat de l'oposició per garantir les polítiques socials i d'educació.

Ferran Villaseñor

És important prioritzar l'educació, els serveis socials i la cultura. Busquem una redistribució de la despesa i deixar les polítiques de façana.






Els ecosocialistes vetllaran pel desenvolupament de la tarifació social. Ho ha explicat el copresident d'ICV-EUiA, Xavier Boix.

Xavier Boix

Aquest any una de les principals propostes és la tarifació social i esperem que el seu desenvolupament estigui a l'alçada del que volem.




El portaveu de la CUP, Guim Pros, ha assenyalat com a objectius principals aconseguir habilitar més espais per a les entitats i potenciar la participació ciutadana.

Guim Pros

Volem aprofitar l'elaboració del Pla d'Equipaments per obtenir espais polivalents per les entitats.




Tot i les diferents postures sobre les prioritats pel nou any, els grups municipals coincideixen a destacar la seva responsabilitat com a veu de les necessitats de la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.