El PSC defensa la gratuïtat del peatge de la C-16 i fa front comú a la comarca


  • Comparteix:

El peatge de Les Fonts perd les seves bonificacions / Font: Rubitv

El peatge de Les Fonts perd les seves bonificacions / Font: Rubitv

El PSC de Sant Cugat reclama, juntament amb les seccions locals socialistes de Terrassa, Rubí i Matadepera, que la Generalitat reconsideri la mesura d'uniformització del sistema de descompte i bonificacions dels peatges, que afecta el de la C-16. El primer secretari del partit a la ciutat, Ferran Villaseñor, ha assegurat que presentaran una moció al ple municipal i ha demanat l'adhesió de tots els grups amb representació al consistori.

Els socialistes lamenten la mesura que ha pres el govern i que afecta, de manera directa, el peatge de la carretera de la C-16, situat a les Fonts. Aquest peatge ha perdut les bonificacions del 100% existents per als usuaris habituals del sistema urbà per la part sud d'aquesta via. És per aquest motiu que el PSC de Sant Cugat, Rubí, Terrassa i Matadepera han volgut fer front comú per defensar la gratuïtat del peatge. El primer secretari dels socialistes santcugatencs ho explica a Cugat.cat.

Ferran Villaseñor

Demanem que el govern reconsideri aquesta situació. Aquesta no és una retallada abordable. Presentarem una moció al ple de l'Ajuntament.


En aquesta mateixa línia, el PSC de Terrassa ja ha presentat una proposta de resolució al ple de l'Ajuntament que ha estat aprovada.

Els socialistes de la comarca consideren que l'eliminació de la gratuïtat del peatge de les Fonts implicarà el desplaçament de vehicles a la BP-1503 o a la carretera de Gràcia a Manresa, vies que 'en cap cas' han estat dissenyades per donar suport a la mobilitat metropolitana que haurà de rebre a partir d'ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.