La uaSC proposa una reorganització del cartipàs per estalviar despesa


  • Comparteix:

Els membres de la uaSC durant la roda de premsa

Els membres de la uaSC durant la roda de premsa

Un altre Sant Cugat (uaSC) proposa una reducció temporal dels salaris de tinents d'alcalde i regidors d'entre un 10% i un 20%. Aquesta és una de les idees incloses en el paquet de mesures que la plataforma independent vol fer arribar a l'Ajuntament per reduir les despeses. Passar de cinc a tres tinències d'alcaldies i reduir àrees com Esports i Serveis a les Persones són altres suggeriments de la plataforma amb les quals calculen que es pot arribar a estalviar 700.000 euros l'any.

La proposta de la uaSC busca reduir els sous dels tinents d'alcalde i regidors de l'equip govern en un 20%, els salaris dels portaveus i regidors de l'oposició en un 10% i els membres del gabinet d'Alcaldia i el personal directiu d'àmbits també un 20%. Aquestes reduccions serien de caràcter temporal.

El membre de la uaSC Ramon Obach considera que la classe política ha de donar exemple.

Ramon Obach

Els sous i moltes àrees directives inventades es poden suprimir. El primer que s'ha de mullar és el polític.


A més, la plataforma veïnal proposa reduir a tres les tinències d'alcaldia. Territori i Qualitat Urbana, Governança i Economia, i Serveis a les Persones serien les tres grans àries. En relació amb els salaris dels càrrec electes, la uaSC és partidària d'establir un nou criteri entre les remuneracions per als regidors a temps parcial. En aquests casos els regidors que dediquen mitja jornada haurien de rebre la meitat del sou d'un càrrec a dedicació total.

Les retallades proposades per la formació també afectarien l'àrea d'Esports i de Serveis a les Persones. En l'àmbit esportiu, la uaSC eliminaria la figura del director d'Esports i en l'àmbit de serveis també eliminarien una de les dues direccions existents.

Segons càlculs de la formació, aquestes mesures es traduirien en un estalvi de prop de 700.000 euros l'any.



  • Comparteix:

COMENTARIS

amics de uaSC esteu plens bones intencions però pequeu d'ingenus.Mai

Narcís Clavell. Enviat el 11/gen/12


Amics de uaSC,esteu plens de bones intencions però sou un xic ingenus.És dificil que aquesta gent entengui una cosa si el sou depèn de que no ho entenguni."Do ut des":et dono si tu em dones;això si que ho entenen,retallan sous dels altres però ells a mania

Narcís Clavell. Enviat el 11/gen/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.