El president d'ERC nega que ell mai s'hagi oposat al pacte amb CIU


  • Comparteix:

Massanés ha declinat pronunciar-se sobre la resta de declaracions de Busquets.

Massanés ha declinat pronunciar-se sobre la resta de declaracions de Busquets.

L'actual president d'ERC, Jaume Massanés, nega que ell mai s'hagi oposat al pacte amb Convergència i Unió com afirma l'expresident dels republicans Jaume Busquets. Massanés ha firmat que l'actual executiva treballarà no només pel manteniment de l'acord de govern sinó pel seu estricte compliment.

Massanés ha declinat comentar les declaracions, duríssimes, ahir del president sortint, però sí ha volgut deixar clar que ni ell ni cap membre de l'actual executiva s'han oposat mai al pacte amb CIU. L'actual president d'Esquerra afirma que creu que és el millor pacte per la ciutat i que, com a tal, treballaran pel seu estricte compliment:

Jaume Massanés

Nego rotundament que jo mai m'hagi mostrat contrari al pacte amb CIU.


Massanés, dolgut amb les paraules de Busquets, creu que el que cal ara és treballar per aconseguir un bon resultat el 16 de novembre i deixar les baralles internes, que cap favor fan a la formació:

Jaume Massanés

Ni jo ni cap membre de l'actual executiva estan en contra. Vetllarem pel seu compliment perquè creiem que és bo.


Recordem que Jaume Busquets, expresident d'Esquerra, va anunciar ahir la creació d'un grup d'opinió format per simpatitzants i militants descontents amb l'actual executiva. Durant la seva compareixença va assegurar que Massanés havia estat el més gran detractor del pacte de govern entre republicans i CIU.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.