El PP demana la venda d'equipaments públics en desús per obtenir liquiditat


  • Comparteix:

El Celler Cooperatiu encara està pendent de rehabilitació

El Celler Cooperatiu encara està pendent de rehabilitació

El PP de Sant Cugat insta l'equip de govern a vendre els equipaments municipals en desús per poder eixugar el deute de l'Ajuntament. Els populars consideren que la venda de les masies de Can Quitèria, Can Canyameres, Can Rabella i el Celler Cooperatiu és la solució per afrontar la reducció del nou pressupost municipal i les indemnitzacions derivades de les expropiacions de les zones verdes.

La secció local del PP afirma que el context econòmic actual obliga l'equip de govern a prendre mesures per reduir el 'boterut' deute municipal. És per això que la formació proposa la venda d'equipaments públics que estan tancats i en desús per eixugar la situació de les arques municipals.

El president del PP, Jordi Carreras, afirma que no desfer-se de les masies de Can Quitèria, Can Canyameres, Can Rabella i el Celler Cooperatiu constitueix el desaprofitament d'uns recursos que 'l'Ajuntament no es pot permetre'.

Jordi Carreras

S'han de vendre els edificis que menys suposin un cost patrimonial per a la ciutat, i més beneficiosos des del punt de vista econòmic.


En un comunicat, el PP sosté que 'l'alcaldessa ha anunciat una rebaixa de la despesa social d'un 10%' i l'actual deute del consistori supera el 70% del pressupost, la qual cosa demostra que 'és el millor moment per vendre'. Això diu el president popular, Jordi Carreras.

Jordi Carreras

Les coses es venen quan un en té necessitat i no sabem quan durarà aquesta crisi.




La formació assegura que la venda d'aquests edificis públics ajudarien a esmorteir les indemnitzacions que es puguin derivar de les expropiacions de les zones verdes.

Les obres de rehabilitació del Celler Cooperatiu, obra modernista de Cèsar Martinell, finalitzaran a principis d'aquest any per convertir-se en subseu del Museu de Sant Cugat per acollir actes culturals.

Pel que fa a la Masia de Can Quitèria, el 2006 l'equip de govern va anunciar que destinaria l'espai a acollir serveis d'atenció a la infància i l'adolescència. No obstant això, després d'un primer concurs de rehabilitació que va quedar desert, l'equip de govern va considerar convocar un nou concurs quan la ciutat tingués la necessitat de fer ús de l'espai.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquesta gent només proposen acabar amb el patrimoni de Sant Cugat, primer entitats i ara edificis antics i representatius de la nostra ciutat. Són el que són i representan al que representan. La notícia seria que han fet contactes amb el govern del país veí perquè ens paguin el que ens deuen.

Joan Serrallonga. Enviat el 26/gen/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.