CiU acusa el PSC de projectar l'Hospital Vicente Ferrer sabent que era inviable


Temes relacionats

El PSC critica que Conesa no aposti per l'Hospital Vicente Ferrer (26/gen/12)

L'Hospital Vicente Ferrer queda ajornat 'sine die' (26/gen/12)


  • Comparteix:

Jordi Puigneró és el president de CiU

Jordi Puigneró és el president de CiU

CiU assegura que el PSC va 'enganyar' l'electorat amb el projecte de l'Hospital Vicente Ferrer, que ha estat ajornat de manera indefinida, i acusa el govern tripartit d'haver posat la primera pedra de l'equipament sabent que no es podria tirar endavant. Els nacionalistes destaquen que la seva proposta de comprar o llogar una ala del Capio Hospital General de Catalunya (HGC) era assumible econòmicament, però que els socialistes la van descartar per motius electoralistes.

El president local de CiU, Jordi Puigneró, ha subratllat a Cugat.cat que l'anterior consellera de Salut, Marina Geli, va posar la primera pedra de l'hospital sabent que no es podria tirar endavant.

Jordi Puigneró

L'escenificació de posar la primera pedra era clarament un engany electoralista.


Puigneró ha remarcat que la dificultat pressupostària de la Generalitat, que aquest dijous va anunciar un ajornament indefinit en la construcció de l'equipament sanitari, es deu en part al dèficit fiscal que pateix Catalunya. En aquest sentit, el líder nacionalista ha demanat al portaveu del PSC local, Ferran Villaseñor, que defineixi si donarà el seu vot a Carme Chacón en el proper Congrés del PSOE, després que la candidata a primera secretària assegurés que combatria 'amb ungles i dents' la proposta de pacte fiscal de CiU.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.