Més de 800 santcugatencs ja han signat per l'escola en català


  • Comparteix:

Recollida de signatures aquest dissabte a la plaça d'Octavià

Recollida de signatures aquest dissabte a la plaça d'Octavià

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) de Sant Cugat ha recollit ja més de 800 signatures en el marc de la campanya 'Defensem l'escola en català', que pretén blindar per llei el model educatiu d'immersió lingüística. L'objectiu de la campanya és aconseguir el 3% de signatures de la població catalana per donar força a la llei que presentarà Solidaritat al Parlament.

Solidaritat Catalana per la Independència de Sant Cugat vol obrir aquesta campanya a tota la ciutadania i actuar en altres municipis del Vallès, on el partit té poca força, com a Rubí. El responsable de comunicació de la secció local, Agustí Guerrero, ha explicat que no es tracta d'un acte de partit perquè volen recollir el màxim de signatures possible.

Agustí Guerrero

És una campanya que no és exclusiva de SI, és per a tothom que vulgui defensar aquesta llei, per això no portem el logotip. Volem que la campanya trascendeixi també a altres poblacions.


Solidaritat Catalana per la Independència de Sant Cugat ha recollit un centenar de signatures aquest dissabte a la plaça d'Octavià. La campanya es va iniciar a finals d'octubre i acabarà amb la Diada de Sant Jordi. Fins ara, al municipi s'han recollit 300 signatures en paper i 500 digitals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.