Elegits els delegats pel 16è Congrés de CDC


  • Comparteix:

El congrés de CDC se celebra al març

El congrés de CDC se celebra al març

L'alcaldessa, Mercè Conesa, el president local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Jordi Puigneró, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, són alguns dels delegats santcugatencs que assistiran al Congrés nacional de CDC, que se celebra a Reus el darrer cap de setmana de març. La llista inclou els 12 representants que l'assemblea local del partit va escollir dimarts de la setmana passada, tot i que també hi participaran altres militants santcugatencs.

Els tinents d'alcalde Josep Romero i Susanna Pellicer, juntament amb els regidors Francesc Carol, Joana Barbany i Sílvia Cazorla, encapçalen la llista de delegats escollida per l'assemblea local de la formació per representar-la al Congrés nacional, el 16è que celebra a la seva història. També hi participarà el president local de CDC, Jordi Puigneró, així com d'altres membres santcugatencs del partit, entre ells l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.