Ingla, nova secretària de Polítiques Econòmiques i d'Ocupació a la Regional Metropolitana d'ERC


Temes relacionats

Ingla (ERC) i Dempere (PACMA) queden fora del Senat (20/nov/11)

Ingla, candidata al Senat per Esquerra-Catalunya Sí (17/oct/11)


  • Comparteix:

Mireia Ingla és la presidenta d'ERC a Sant Cugat

Mireia Ingla és la presidenta d'ERC a Sant Cugat

La presidenta de la secció local d'ERC, Mireia Ingla, formarà part de l'executiva de la Comissió Permanent de la Regional Metropolitana, en ocupar la secretaria de Polítiques Econòmiques i Ocupació. La nova direcció regional, sorgida del congrés d'aquest dissabte, l'encapçala l'alcalde d'Alella, Andreu Francisco, i té com a objectiu aconseguir una Esquerra metropolitana més forta.

La Regional Metropolitana d'ERC inclou les comarques del Baix Llobregat, el Vallès Occidental i Oriental, el Maresme i el Barcelonès, tret de la ciutat de Barcelona. El partit ha elegit aquest dissabte la seva direcció regional, on la presidenta de la secció local independentista ha estat nomenada secretària de Polítiques Econòmiques i d'Ocupació. Ingla s'ha mostrat satisfeta pel nou càrrec i ha assegurat que treballarà per reduir la taxa d'atur juvenil.

Mireia Ingla

En aquest país tenim un problema important amb l'atur i és important treballar-hi des de totes les institucions.


Al Congrés, on hi van participar una vintena de militants santcugatencs, es va elegir l'alcalde d'Alella, Andreu Francisco, com a nou president. Un dels reptes de futur de la Regional és enfortir el partit a àmbit metropolità, a través d'una proposta que neix del municipalisme, de l'experiència i de la voluntat de servei a la ciutadania. Així doncs, pretén incrementar la presència i representativitat del partit a la zona, per aconseguir que ERC sigui una força decisiva al país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.