Dilluns arriba la primera audiència pública per explicar el pressupost


  • Comparteix:

L'audiència pública tindrà lloc a l'ajuntament

L'audiència pública tindrà lloc a l'ajuntament

La primera audiència pública de l'Ajuntament tindrà lloc dilluns de la setmana vinent a les sis de la tarda a la sala de plens del consistori. L'objectiu de l'audiència pública, que té lloc gràcies al nou reglament de participació ciutadana, és facilitar una trobada entre els representants del consistori i la població per explicar i informar sobre el pressupost del 2012 i les ordenances fiscals. De la mateixa manera, l'audiència pública també vol recollir propostes de la ciutadania, que l'Ajuntament valorarà i, si ho considera oportú, estimarà.

L'audiència pública, que presidirà l'alcaldessa, Mercè Conesa, vol donar a conèixer les línies generals del pressupost i les ordenances fiscals i recollir les propostes i aportacions dels ciutadans.

Conesa ha destacat l'oportunitat que dóna el nou reglament a ciutadans i polítics de tractar conjuntament el nou pressupost. Són declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

El reglament preveu aquesta audiència i està molt bé que puguem presentar les nostres prioritats de despesa municipal.


En primer lloc, es presentarà el projecte de pressupost municipal per al 2012 i de les ordenances fiscals aprovades també per aquest any per part del tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas. Seguidament hi haurà una intervenció dels assistents que ho demanin, i per últim intervindrà Brugarolas per respondre les preguntes del públic i fer les conclusions finals de l'audiència pública.

La primera audiència pública de l'Ajuntament coincideix amb l'obligatorietat que estableix el reglament de participació ciutadana de convocar-ne una per explicar el pressupost municipal i les ordenances fiscals 15 dies abans de la seva aprovació per ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.