Conesa demana la implicació de la ciutadania en la gestió de Sant Cugat

Moment de la conferència / Font: Localpress

Política

Publicat el 8/feb/12 per Adrià Claramunt

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha demanat la participació de la ciutadania de cara a aquest 2012 perquè cal, afirma, que tothom se senti corresponsable de la gestió de la ciutat. Davant un any difícil per la crisi que afecta les finances públiques i les privades de molts santcugatencs, Conesa ha explicat que l'Ajuntament té com objectiu mantenir la societat santcugatenca cohesionada i per això confia en la col·laboració d'entitats i particulars.

L'alcaldessa ha protagonitzat la xerrada 'Cap on va Sant Cugat?' al Xalet Negre on ha explicat les línies mestres del projecte de ciutat fins el 2015. Centrant-se en aquest 2012, Conesa ha destacat que tot i el moment econòmicament complicat que vivim, la ciutat l'afronta sense dèficit, pagant els proveïdors a 50 dies i amb un endeutament del 75%.

Conesa ha subratllat que l'Ajuntament mantindrà de cara al nou pressupost la partida destinada a despesa social, retallarà en despesa diària i reduirà les inversions, que centrarà en manteniment de carrers i en equipaments esportius.

Davant aquest panorama, l'alcaldessa ha demanat la implicació de tota la ciutadania en projectes de ciutat com poden ser el de Sant Cugat-Ciutat Gegantera i el Congrés de la Bicicleta perquè ha destacat que 'tots som corresponsables de la gestió de la ciutat'.

Mercè Conesa

Estem decidits a fer que Sant Cugat segueixi sent punt de referència i demanem a la ciutadania que s'impliqui en el projecte.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Conesa ha exposat que l'actuació de l'Ajuntament es basarà en una bona gestió, centrada en la sostenibilitat econòmica, social i ambiental, en la innovació i el compromís ètic. Aquests tres punts els ha exemplificat en el projecte de 'ciutat intel·ligent', que ha d'ajudar a prendre decisions més adequades i que ha de permetre, de cara al futur, implicar tota la ciutadania en la millora de la ciutat.