L'equip de govern elabora un pressupost per al 2012 que manté la xifra en inversions


Temes relacionats

La contenció i la limitació de la inversió, claus del pressupost 2011 (16/nov/10)


  • Comparteix:

El pressupost s'ha de portar, encara, a aprovació

El pressupost s'ha de portar, encara, a aprovació

La partida d'inversions dels pressupostos de 2012 de l'Ajuntament girarà al voltant dels sis milions d'euros, deixant de banda altres inversions dels organismes autònoms. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ho ha avançat aquest dimecres durant la constitució del consell de barri de Mira-sol, on ha anunciat als veïns i associacions que el consistori prioritzarà les actuacions que es desenvolupin a la ciutat durant aquest any. Aquesta previsió, pendent d'aprovació pel ple, preveu mantenir una dotació econòmica en inversions similar a l'exercici anterior.

Sota la premisa que la conjuntura econòmica és desfavorable, l'equip de govern ha dissenyat una partida d'inversions per al 2012 que girarà al voltant dels sis milions d'euros. La xifra, que encara s'ha de presentar oficialment, l'ha avançat l'alcaldessa, Mercè Conesa, durant el consell de barri de Mira-sol, on ha anunciat als veïns que, no obstant això, es continuarà treballant per donar resposta a les demandes i necessitats dels santcugatencs.

La xifra ha de ser presentada a la resta de partits polítics amb representació al consistori, els quals podran presentar esmenes per, posteriorment, aprovar-la.

El pressupost de 2011 va ser de 96 milions d'euros, un 2'34% més que en l'any anterior. La inversió municipal va patir, l'any passat, una retallada de 40 milions d'euros, situant-se en poc més de cinc milions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.