Mercè Conesa guanyarà pes a la propera executiva nacional de CDC


Temes relacionats

Elegits els delegats pel 16è Congrés de CDC (30/gen/12)


  • Comparteix:

Lluís Recoder i Mercè Conesa en una imatge d'arxiu

Lluís Recoder i Mercè Conesa en una imatge d'arxiu

L'alcaldessa, Mercè Conesa, guanyarà pes a l'executiva nacional de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a partir del congrés que la formació celebrarà aquest març, segons avança el diari 'La Vanguardia'. El rotatiu assegura que el futur nou secretari general del partit, Oriol Pujol, té la intenció de rejovenir els òrgans de direcció i potenciar el paper de les dones per ocupar-ne els principals càrrecs directius, i Conesa seria una de les més ben posicionades.

El congrés nacional de CDC, convocat el penúltim cap de setmana de març, escollirà Oriol Pujol com a nou secretari general, a més de reforçar el perfil propi del partit amb dos vicepresidents, Lluís Corominas i Francesc Homs, i un secretari d'organització, Josep Rull. En paral·lel, la voluntat de Pujol és obrir la resta de càrrecs interns a la nova generació que pren importància dins del partit, com és el cas de l'alcaldessa de la ciutat, Mercè Conesa. A més, l'exalcalde i actual conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, seguirà formant part de l'executiva com a membre nat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.