Valldoreix debat un pressupost centrat en les retallades i el soterrament de les línies d'alta tensió


Temes relacionats

Valldoreix reajusta un pressupost marcat per la inversió per eliminar les línies d'alta tensió (20/mar/12)


  • Comparteix:

La Junta de Veïns es reuneix

La Junta de Veïns es reuneix

La sessió plenària ordinària de la junta de veïns de l'EMD de Valldoreix es reuneix aquest dimecres a les vuit del vespre al Casal de la Vila per aprovar els pressupostos d'enguany. Segons el president de l'entitat, Josep Puig, els comptes patiran una reducció total del 3'6% i se situaran en els 7'3 milions d'euros. Això sí, amb un augment del capítol d'inversions protagonitzat pel soterrament de les línies d'alta tensió.

El president de l'EMD, Josep Puig, ha assegurat a Cugat.cat que la reducció general de partides es deu a la voluntat de no voler-ne eliminar cap.

Josep Puig

Hem anat ajustant partides i retocant-les, però sense eliminar-ne cap.


La partida anual destinada al soterrament de les línies d'alta tensió, xifrada en 1'9 milions d'euros, s'emporta fins a dues terceres parts del pastís d'inversions. La resta servirà perquè l'EMD pagui indemnitzacions per expropiacions de zones verdes, millores a l'escola Ferran i Clua i les urbanitzacions dels carrers de Mestres Casesnoves i Caçadors.

Puig ha avançat que un dels punts a tractar amb el consistori serà la restitució a l'EMD, amb caràcter retroactiu, dels impostos de les finques que ara pertanyen a Valldoreix després de l'última delimitació territorial i que ha recaptat Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.