Sant Cugat insta la Generalitat a pagar el deute de la Llei de Barris


Temes relacionats

L'Ajuntament executa el Pla de Barris de les Planes malgrat el retard de l'aportació de la Generalitat (18/gen/12)

El govern nega el desmantellament de la Llei de Barris ( 8/jun/11)

Executat un 65% del pressupost del Pla de Barris de les Planes (24/nov/10)


  • Comparteix:

El pla ha permès impulsar cursos d'inserció laboral

El pla ha permès impulsar cursos d'inserció laboral

Front comú dels partits polítics del consistori per reclamar a la Generalitat la inversió pendent a les Planes en el marc de la Llei de Barris. En una moció institucional, les formacions insten el Govern a transferir l'1'1 milió d'euros pendent per garantir l'execució del pla al territori planenc.

La Llei de Barris, que inclou mesures socials i de millora de l'urbanisme de la zona, preveu que la inversió es faci a parts iguals entre l'Ajuntament i la Generalitat. Fins ara, el consistori ha aportat la part corresponent, però l'executiu té pendent de pagament 1'1 milions a la ciutat. Per aquest motiu, els partits reclamen a la Generalitat que inclogui als pressupostos de 2013 els imports prorrogats i pendents de l'any actual.

A més, la moció institucional insta la Generalitat a dur a terme aquesta acció amb la major brevetat possible. Així ho ha expressat el portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon.

Joan Calderon

Sol·licitem a la Generalitat que inclogui en el pressupost de 2013 els imports prorrogats i pendents de 2012




La moció institucional recull traslladar la petició de Sant Cugat a les conselleries d'Economia i de Territori, entre d'altres entitats.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Com a veí de Les Planes vull agraïr a ICV la moció presentada i també a la resta de forces polítques aquesta moció institucional. Ara bé esperem que això no quedi aquí sinó que es tradueixi en accions concretes. Per a Les Planes és molt important la finalització de la llei de barris. A veure que fa l'equip de govern doncs penso que fins ara no ha fet prou pressió per a que la generalitat liquidi els deutes pendents. S'ha de ser optimistes i esperem que el manifestat al ple sigui una realitat

vicenç valls i mercadé. Enviat el 20/feb/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.