Trenquen els vidres d'una finestra de la seu del PP en una protesta


  • Comparteix:

Imatge de la seu del PP després de l'acte vandàlic

Imatge de la seu del PP després de l'acte vandàlic

El president del PP, Jordi Carreras, ha condemnat la trencadissa de vidres que ha patit la seu dels populars aquest dimarts al vespre en una protesta contra les càrregues policials a València. El dirigent popular ha denunciat la manipulació d'aquests manifestants per part de tercers que, segons Carreras, converteixen bretolades 'en una acció política'. L'atac ha consistit en el trencament parcial d'una de les finestres del local del PP, al carrer de Santa Maria.

Segons la Policia Local, l'atac a la seu del PP s'ha produït aquest dimarts al vespre quan un grup indeterminat de persones s'hi ha concentrat al davant per protestar per les accions policials contra els manifestants de l'IES Lluís Vives de València.

Els danys a la seu, ubicada al primer pis del número 9 del carrer de Santa Maria, han consistit en el trencament parcial d'una de les dues finestres del local. El president del PP, Jordi Carreras, ha condemnat els fets i ha denunciat la 'instigació i manipulació' que hi ha al darrera d'aquest acte de vandalisme. Són declaracions a Cugat.cat

Jordi Carreras

Tenim informació que hi ha una instigació que utilitza aquesta gent que tira pedres per convertir això en una acció política.






No hi havia cap membre del PP a la seu en el moment dels fets.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquesta acció ha estat un error. Ara, aquesta gent, es presenten com víctimes de conjures i màrtirs. Com menys publicitat gratuïta els donem millor.

Joan Serrallonga. Enviat el 22/feb/12


Jo no sé de quin cau surt vostè, però espero que si algún cop sofreix un "error" d'aquest tipus, no acudeixi a denunciar-ho a la policia, no sigui cas que faci "publicitat gratuïta" d'una acció tan democràtica com el seu comentari.

Estanislau Vives Serra. Enviat el 23/feb/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.