L'alcaldessa i diversos partits condemnen la trencadissa de vidres a la seu del PP


Temes relacionats

Trenquen els vidres d'una finestra de la seu del PP en una protesta (22/feb/12)


  • Comparteix:

Conesa, en imatge d'arxiu

Conesa, en imatge d'arxiu

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i diverses formacions del municipi condemnen la trencadissa de vidres a la seu del PP a la ciutat que ha tingut lloc aquest dimarts al vespre. Conesa considera que no hi ha cap justificació per atacar les instal·lacions d'un partit polític per molt que els fets de València siguin també condemnables. Partits de la ciutat, com el PSC, ICV-EUiA i UDC, també s'han afegit al rebuig a aquests fets.

Conesa ha subratllat el caràcter plural de la ciutat, en la qual, assegura, no tenen cabuda atacs a seus de partits polítics. L'alcaldessa ha condemnat la trencadissa de vidres en declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

Demano que els col·lectius que s'hagin sentit ofesos pel que ha passat a València, tal com ens hem sentit ofesos altres, no treguin les coses de context.



El PSC, ICV-EUiA, UDC i la JNC també han condemnat l'acció a les instal·lacions del PP. Segons els socialistes, aquest tipus d'actes violents no aporten res a la convivència democràtica. Ho ha dit el primer secretari dels socialistes locals, Ferran Villaseñor, a Cugat.cat

Ferran Villaseñor

La violència no és mai la solució. Ho és el debat, la paraula i el diàleg. Condemnem aquesta acció.






El PSC de la ciutat també ha patit, en altres ocasions, accions vandàliques d'aquest tipus.



  • Comparteix:

COMENTARIS

L’agrupació local del PSC condemna l’atac contra la seu del Partit Popular Els socialistes de Sant Cugat del Vallès expressem la nostra solidaritat amb els membres i simpatitzants del Partit Popular de Sant Cugat i manifestem el nostre rebuig a l’agressió patida la passada nit a la seu local del PP. Llegeix-ne més a: http://santcugatdv.socialistes.cat/noticia/lagrupacio-local-del-psc-condemna-latac-contra-la-seu-del-partit-popular Pere Soler Política Municipal PSC Sant Cugat del Vallès

PERE SOLER. Enviat el 23/feb/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.