L'alcaldessa i diversos partits condemnen la trencadissa de vidres a la seu del PP

Conesa, en imatge d'arxiu

Política

Publicat el 22/feb/12 per Mar Castro

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i diverses formacions del municipi condemnen la trencadissa de vidres a la seu del PP a la ciutat que ha tingut lloc aquest dimarts al vespre. Conesa considera que no hi ha cap justificació per atacar les instal·lacions d'un partit polític per molt que els fets de València siguin també condemnables. Partits de la ciutat, com el PSC, ICV-EUiA i UDC, també s'han afegit al rebuig a aquests fets.

Conesa ha subratllat el caràcter plural de la ciutat, en la qual, assegura, no tenen cabuda atacs a seus de partits polítics. L'alcaldessa ha condemnat la trencadissa de vidres en declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

Demano que els col·lectius que s'hagin sentit ofesos pel que ha passat a València, tal com ens hem sentit ofesos altres, no treguin les coses de context.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El PSC, ICV-EUiA, UDC i la JNC també han condemnat l'acció a les instal·lacions del PP. Segons els socialistes, aquest tipus d'actes violents no aporten res a la convivència democràtica. Ho ha dit el primer secretari dels socialistes locals, Ferran Villaseñor, a Cugat.cat

Ferran Villaseñor

La violència no és mai la solució. Ho és el debat, la paraula i el diàleg. Condemnem aquesta acció.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







El PSC de la ciutat també ha patit, en altres ocasions, accions vandàliques d'aquest tipus.