Joventut nega que Esade hagi cobrat per cedir aules d'estudi

El regidor, en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 23/feb/12 per Sílvia González

El regidor de Joventut, Raül Grangé, ha assegurat que Esade no ha cobrat per la cessió d'aules d'estudi, tal com ha denunciat la plataforma Un altre Sant Cugat (uaSC). Grangé ha explicat que la utilització de les instal·lacions ha tingut un cost de 3.400 euros que l'Ajuntament ha destinat a la difusió de la iniciativa, la contractació d'una persona en atur per coordinar l'espai i al pagament d'hores extres de la vigilància fora de l'horari habitual de funcionament de les aules.

El titular de Joventut ha sortit al pas de les crítiques de la uaSC, que acusava l'Ajuntament de gastar-se 3.000 euros mensuals en el lloguer d'aules a Esade. Raül Grangé ha afirmat que l'escola de negocis mai no ha cobrat per la cessió, durant tres setmanes de gener, d'aquestes instal·lacions.

El regidor ha explicat que l'ús de les aules ha constituït un cost de 3.400 euros per a despeses bàsiques de promoció de la iniciativa, contractació d'una persona per coordinar l'espai i hores extres del vigilant de les aules, quan aquestes estaven obertes fora del seu horari habitual. En virtut d'aquestes dades, Grangé ha demanat a la uaSC més rigor a l'hora de fer acusacions. Són declaracions a Cugat.cat.

Raül Grangé

Les hores extres, la vigilància i la difusió de la iniciativa. Aquesta ha estat la despesa. Demanaria més rigor a la uaSC.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El regidor de Joventut ha aprofitat per recordar que 450 estudiants han utilitzat les aules d'estudis cedides per Esade per preparar examens al mes de gener. Davant aquest resultat, l'àrea de Joventut i Esade es reuniran la setmana vinent per estudiar repetir l'experiència de cara a les proves de selectivitat.