ERC demanarà al govern que reprengui el trasllat de l'institut Leonardo da Vinci


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa

Moment de la roda de premsa

El grup parlamentari d'ERC presentarà una proposta de resolució perquè els pressupostos d'enguany incloguin una partida destinada al trasllat de l'institut Leonardo da Vinci de la nostra ciutat. Ho han anunciat els parlamentaris republicans Anna Simó i Marc Sanglas, que, acompanyats per la presidenta local, Mireia Ingla, han visitat aquest dimarts dos centres santcugatencs. La formació independentista acompanya aquesta petició d'una proposta d'increment d'ingressos per fer front a la davallada de recursos causada per la crisi econòmica.

Els republicans han mantingut reunions amb els equip directius del Leonardo da Vinci i del Joaquima Pla i Farreras per recollir quina és la situació de les instal·lacions i la comunitat educativa davant les retallades en manteniment dels centres.

Simó ha recordat que ja hi ha un projecte que preveu el trasllat de l'equipament al barri de Volpalleres però que la reducció pressupostària ha aparcat la seva execució. Ara, la formació instarà el govern a dotar una partida i l'elaboració d'un calendari per tirar endavant l'actuació.

Simó assenyala que el trasllat també permetrà ampliar l'oferta formativa.

Anna Simó

El nou institut també comptava amb una ampliació dels cicles formatius. El projecte està fet, ara és hora de fixar un calendari.



D'altra banda, ERC és partidària de la creació d'un impost a la banca i la restauració temporal de l'impost de successions, entre d'altres mesures, per incrementar els ingressos de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.