Llum verda a l'arribada de Decathlon a Can Sant Joan


Temes relacionats

L'Ajuntament obre la porta a l'arribada de Decathlon (20/set/11)

Decathlon treballa la seva arribada i es decanta per situar-se a Can Sant Joan ( 8/set/11)


  • Comparteix:

Botiga Decathlon / Font: Decathlon

Botiga Decathlon / Font: Decathlon

El ple municipal extraordinari d'aquest dimarts ha aprovat provisionalment i per unanimitat el trasllat de 10.000 metres quadrats de sostre d'ús comercial a la zona de Can Sant Joan, per ubicar-hi un Decathlon. Concretament es construirà en una parcel·la situada a la intersecció de la carretera de Rubí i l'autopista AP-7 / B-30, a tocar de Rubí. Aquesta parcel·la és propietat de l'Institut Català del Sòl (Incasòl).

Fins ara aquest sostre d'ús comercial estava situat al Centre d'Alt Rendiment (CAR), ja que el projecte d'EsportParc Internacional contemplava que s'implantés en aquesta zona una botiga Decathlon. L'Ajuntament, en previsió del retard del desenvolupament d'aquest projecte, ha traslladat aquest sostre comercial.

Ara, una vegada efectuat aquest tràmit, s'obre la possibilitat que alguna gran superfície comercial s'instal·li a la intersecció de la carretera de Rubí i l'AP-7.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.