La JNC lamenta els incidents durant la protesta d'estudiants

Anterior acció informativa de la formació

Política

Publicat el 1/mar/12 per Marc Sala

La JNC considera inacceptables els incidents que han tingut lloc aquest dimecres a Barcelona durant la manifestació d'estudiants en contra de les retallades a la universitat pública. Els joves nacionalistes defensen, en un comunicat, el dret a protestar per les mesures preses pel govern però lamenten la imatge que s'ha donat del país per les accions violentes que han tingut lloc a la capital. La formació també denuncia la coacció que han patit alguns estudiants que no han pogut assistir a les aules per l'acció dels piquets.

El militant de la branca juvenil de CDC Jordi Domingo ha destacat la necessitat de cercar formes de protesta que no provoquin aquests incidents. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Domingo

Mostrem la nostra preocupació i malestar per la imatge de país que s'ha mostrat. El dret de vaga no es qüstiona però cal protestar per altres vies.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La protesta d'estudiants d'aquest dimecres ha registrat diversos incidents i càrregues policials que s'han saldat amb una dotzena de detencions i el mateix nombre de ferits entre manifestants i agents dels Mossos d'Esquadra.