Més de 200 santcugatencs participen avui a l'Assemblea Nacional Catalana


Temes relacionats

Sant Cugat s'implica en l'Assemblea Nacional Catalana ( 7/mar/12)

Sant Cugat s'adhereix a l'Associació de Municipis per la Independència (20/des/11)


  • Comparteix:

Els membres de l'assemblea local santcugatenca

Els membres de l'assemblea local santcugatenca

Establir un full de ruta definitiu cap a la independència de Catalunya és l'objectiu de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que es reuneix aquest dissabte a les deu del matí en un acte al Palau Sant Jordi de Barcelona. Més de 200 santcugatencs participaran en la trobada, en què hi assistiran un total de 270 assemblees locals i territorials i més de 7.000 persones a títol individual. A més,també s'hi veuran representades plataformes i entitats sobiranistes com l'associació Municipis per la Independència, de la qual forma part Sant Cugat.

A més del centenar de persones que formen part de l'assemblea local, uns altres 100 santcugatencs ja han confirmat la seva assistència a l'acte. Així ho ha explicat el membre del secretariat l'ANC Joan Contijoch que ha fet una crida a la participació a persones de totes les ideologies. Ho ha dit a Cugat.cat.

Joan Contijoch

Hi pot anar gent de qualsevol pensament ideològic, filosòfic o religiós.


Contijoch ha avançat que l'organització ha posat a la disposició dels ciutadans un servei d'autocars per viatjar fins al Palau Sant Jordi. El servei tindrà un preu de 12 euros i sortirà de l'avinguda Pla del Vinyet, davant de l'Auditori, una hora abans de l'acte. L'assistència com a espectador té un preu de 10 euros i l'adhesió a l'ANC de 45 euros, malgrat que aquells que s'hi inscriguin ara ja no tindran dret a vot en aquesta trobada.

El moviment està inspirat en l'Assemblea de Catalunya del 1971 i busca implicar la societat civil en la construcció d'una majoria social que voti en referèndum a favor d'un Estat propi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.