La CUP vol que l'Ajuntament no apliqui la reforma laboral


Temes relacionats

La CUP adverteix que la reforma laboral serà la fi de la negociació col·lectiva (12/feb/12)


  • Comparteix:

Membres de la CUP en una imatge d'arxiu

Membres de la CUP en una imatge d'arxiu

La CUP instarà l'Ajuntament, a través d'una moció al proper ple, a no aplicar la reforma laboral i així fer més visible la demanda al govern espanyol de retirar aquesta mesura. Segons la formació independentista, el contingut de la nova reforma no vol generar ocupació sinó deixar el capital en mans dels empresaris. A través de la moció, el partit també vol aconseguir que totes aquelles empreses que estiguin subcontractades pel consistori es comprometin a no aplicar aquesta reforma.

El grup municipal considera que la reforma recull una retallada dels drets i les condicions dels treballadors amb l'únic objectiu de primar els interessos de l'empresari i les necessitats del mercat. El regidor de la CUP, Ignasi Bea, ha emplaçat el consistori a 'desobeir' la nova reforma per començar des de baix la denúncia dels greuges d'aquesta mesura.

Ignasi Bea

Som escèptics que aquesta reforma laboral es retiri, creiem que moure's des dels ajuntaments és una bona manera de començar.


Per aquest motiu, durant el ple d'aquest mes, la CUP presentarà una moció per demanar al govern espanyol que retiri aquesta reforma i per arrencar el compromís de l'Ajuntament perquè no l'apliqui a la nostra ciutat, ni tampoc no ho facin totes les empreses que té subcontractades.



  • Comparteix:

COMENTARIS

A mi tampoc m'agrada aquesta llei, però es una llei, no? s'haurà de complir? o només complim les que ens interessa? perquè jo tinc una llista llarga de lleis que no m'interessan, començant per les de pagament de multes, o zones blaves o verdes, o taronges,...I segons ells, L'ajuntament què ha d'aplicar? La llei d'usos del rei Pere IV? veritablement, no es cansen de dir bajanades?

Estanislau Vives Serra. Enviat el 6/mar/12


Sr, Vives Serra. Que la llei digui, per exemple, que quan acomiades un treballador li pots pagar 20 dies per any treballat no vol dir que s'hagi de fer. Vaja, que es pot pagar més. I el mateix amb alguns nous formats de contracte amb vocació explotadora. Que es puguin fer segons quins contractes no vol dir que l'ajuntament estigui obligat a fer-los. De bajanades res de res

Ignasi Bea Seguí. Enviat el 6/mar/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.