Sant Cugat s'implica en l'Assemblea Nacional Catalana


Temes relacionats

Sant Cugat s'adhereix a l'Associació de Municipis per la Independència (20/des/11)


  • Comparteix:

Els membres de l'assemblea local santcugatenca

Els membres de l'assemblea local santcugatenca

Més de 200 santcugatencs participaran aquest dissabte a l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), en un acte al Palau Sant Jordi de Barcelona, per establir un full de ruta definitiu cap a la independència de Catalunya. Un total de 270 assemblees locals i territorials i més de 7.000 persones a títol individual participaran en aquesta trobada, on també es veuran representades plataformes i entitats sobiranistes com l'associació Municipis per la Independència, de la qual forma part Sant Cugat.

A més del centenar de persones que formen part de l'assemblea local, uns altres 100 santcugatencs ja han confirmat la seva assistència a l'acte. Així ho ha explicat el membre del secretariat l'ANC Joan Contijoch que ha fet una crida a la participació a persones de totes les ideologies. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Contijoch

Hi pot anar gent de qualsevol pensament ideològic, filosòfic o religiós.


Contijoch ha avançat que l'organització ha posat a disposició dels ciutadans un servei d'autocars per viatjar fins al Palau Sant Jordi. Tindrà un preu de 12 euros i sortirà de l'avinguda del Pla del Vinyet, davant del Teatre-Auditori. L'assistència a l'acte com a espectador té un preu de 10 euros i l'adhesió a l'ANC de 45 euros, malgrat que aquells que s'hi inscriguin ara ja no tindran dret a vot en aquesta trobada.

El moviment està inspirat en l'Assemblea de Catalunya del 1971 i busca implicar la societat civil en la construcció d'una majoria social que voti en referèndum a favor d'un estat propi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.