ERC denuncia que la reforma laboral perjudica la dona

Ingla en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 8/mar/12 per Marc Sala

La reforma laboral i les retallades afecten sobretot les dones, segons denuncia la secció local d'ERC amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Els republicans consideren que encara queda molt camí per recórrer per assolir l'equiparació de drets, condicions socials i laborals entre els dos sexes.

ERC creu que l'actual crisi econòmica suposa un retrocés dels drets i condicions laborals de la ciutadania, especialment de les dones. Els republicans lamenten que les mesures preses pel govern i l'Estat no contemplin cap perspectiva de gènere.

La presidenta de la secció local de la formació republicana, Mireia Ingla, explica per què la reforma laboral perjudica les dones. Són declaracions a Cugat.cat.

Mireia Ingla

Agreuja la temporalitat i no encara la conciliació entre vida la boral i familiar. Creiem que aquesta reforma laboral perjudica sobretot les dones.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Ingla també ha criticat la poca presència de dones entre els càrrecs directius de les empreses i la diferència existent entre els salaris dels homes i les dones.