El PSC proposa la reformulació del Pla d'Equipaments Local


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa

Moment de la roda de premsa

El PSC proposa la creació d'un grup de treball amb representació de totes les forces amb presència al ple amb l'objectiu de consensuar una reforma del Pla d'Equipaments Local. La intenció dels socialistes és adequar aquest document a la situació econòmica actual i decidir entre tots els partits el destí de les inversions. A més, el PSC i ICV-EUiA presentaran una moció conjunta al proper ple de rebuig a la reforma laboral aprovada pel govern espanyol.

Els socialistes argumenten que l'actual situació econòmica i el canvi d'escenari que suposa l'entrada en funcionament de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) fan necessària una actualització del Pla d'Equipaments Local que s'ha de fer en consens amb totes les forces polítiques al consistori. És per aquest motiu que proposen la creació d'una comissió dedicada a aquestes tasques.

El primer secretari socialista, Ferran Villaseñor, descriu l'objectiu d'aquesta proposta.

Ferran Villaseñor

Ara podem tenir noves entrades de finançament. És necesari que tornem a buscar consens per a properes inversions.




En paral·lel, els socialistes consideren que la reforma laboral és un pas enrera que acaba amb els avenços que s'han aconseguit, diuen, amb 30 anys de lluita pels drets laborals. Villaseñor descriu la voluntat d'aquesta moció conjunta entre el PSC i ICV-EUiA.

Ferran Villaseñor

Creiem que encara és possible una modificació. Des del PSC, instem les parts implicades a continuar buscant una solució assumible per a tots.





La formació carrega contra una reforma que, segons diuen, no incentiva la creació d'ocupació i facilita l'acomiadament i la precarització de les condicions de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.