ERC apunta que CiU s'atribueix propostes republicanes sobre mobilitat


Temes relacionats

El govern estudia substituir les targetes de transport per un sistema en funció de l'ús (14/mar/12)

CiU porta al Congrés l'intercanviador de Volpelleres ( 9/mar/12)

ERC demana que el preu dels bitllets de transport públic depengui del quilometratge ( 1/mar/12)


  • Comparteix:

La presidenta de la secció local d'ERC, Mireia Ingla

La presidenta de la secció local d'ERC, Mireia Ingla

La secció local d'ERC es felicita pel fet que CiU hagi emprès diverses accions per millorar la mobilitat del municipi, com l'intercanviador de Volpelleres i la substitució de les targetes de transport per un sistema en funció del seu ús. Segons els republicans aquestes iniciatives són propostes que la formació va recollir a la campanya de mobilitat que va presentar el mes passat. ERC ha emplaçat l'equip de govern a continuar en aquest camí i treballar ara per millorar les línies dels autobusos urbans i interurbans.

ERC ha aplaudit que CiU hagi decidit avançar en la consecució de l'intercanviador de Volpelleres, amb una pregunta de la diputada convergent al Congrés Lourdes Ciuró. Els republicans també es feliciten que la conselleria de Territori i Sostenibilitat hagi apostat per estudiar unes targetes de transport que es regeixin per l'ús que se'n faci.

La presidenta de la formació, Mireia Ingla, ha celebrat a Cugat.cat que la federació 'es faci seves' propostes que els republicans han defensat amb anterioritat.

Mireia Ingla

Amb inversions reduïdes es poden solucionar problemes endèmics. Ens alegrem que hagin decidit tirar endavant les nostres propostes.





Ingla ha recordat també que un altre dels punts que van proposar en la seva campanya de mobilitat és millorar les línies d'autobusos que hi ha a la ciutat així com la seva freqüència de pas. És per això que la republicana encoratja el govern municipal a posar fil a l'agulla també en aquesta qüestió.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquesta senyora potser es pensa que un govern que ja porta dues majories absolutes , no te idees i la gent que els votem som uns babaus. La soberbia i l´orgull son males conselleras sra Ingla.

Teresa Boldu i Fornons. Enviat el 15/mar/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.