ICV convida Raül Romeva i Carme Colomina a debatre sobre el futur de la Unió Europea


Temes relacionats

ICV busca incloure tots els contraris a les retallades en el procés de debat intern per a l'assemblea nacional (13/mar/12)


  • Comparteix:

Raül Romeva

Raül Romeva

L'eurodiputat santcugatenc Raül Romeva, d'ICV, i la cap de la secció d'Internacional del diari 'Ara', Carme Colomina, encapçalen aquest dijous la xerrada 'El paper d'Europa davant la crisi'. Es tracta d'un debat obert al públic organitzat per la secció local dels ecosocialistes, que servirà per elaborar un document de propostes per a l'assemblea nacional que la formació celebrarà al novembre. La conferència té lloc a dos quarts de vuit del vespre a la Casa de Cultura.

Contextualitzar la realitat de la Unió Europea des de diferents perspectives i debatre les propostes polítiques necessàries per mantenir-ne la unitat i sortir de la crisi és l'objectiu d'aquesta taula rodona, que s'emmarca dins el seguit d'activitats que ICV organitza a àmbit local per col·laborar en l'elaboració de documents que es presentin a l'assemblea nacional de novembre. Es tracta d'una xerrada gratuïta oberta a tota la ciutadania.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.