Les imatges del primer atac a la seu del PP enfronten populars i equip de govern

La finestra de la seu del PP va ser trencada d'una pedrada

Política

Publicat el 20/mar/12 per Jon Sindreu

El PP ha acusat el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, de permetre que s'esborressin les imatges de l'atac a la seu de la seva formació que va tenir lloc el mes passat. Puigneró ha respost a l'acusació, produïda durant la sessió plenària d'aquest dilluns, replicant que la gravació de les videocàmeres de vigilància es va eliminar automàticament en no ser requerida pels Mossos d'Esquadra, tal com passa normalment.

Segons el portaveu popular, Jordi Carreras, l'eliminació de les imatges constitueix una negligència greu de Puigneró, que hauria hagut de manar guardar una còpia dels fets per posar-la a disposició dels jutjats i la policia.

Jordi Carreras

No només no s'ha posat en coneixement dels jutjats o la policia, sinó que s'han destruït les proves del delicte.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






De la seva banda, Puigneró ha negat les acusacions. El tinent d'alcalde ha replicat que les gravacions de les càmeres s'esborren automàticament cada tres dies i que els Mossos d'Esquadra no van considerar necessari recuperar-les.

Jordi Puigneró

Es van esborrar les imatges perquè els Mossos d'Esquadra no les van demanar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





A més, el tinent d'alcalde de Seguretat ha recordat a Carreras que després del segon atac a la seu del PP, produït ara fa dues setmanes, sí que va actuar per iniciativa pròpia i va requerir al cap de la Policia Local guardar les imatges.