Es crea una Comissió per estudiar les possibilitats de mantenir el servei de piscina del Parc Central


  • Comparteix:

L'equip de govern estudiarà les alternatives per mantenir el servei de la piscina del Parc Central per a cursets, natació escolar i usuaris individuals. A través de la creació d'una comissió, es valoraran també les opcions per fer els usuaris del Fitness puguin utilitzar únicament el servei de psicina sense la necessitat de fer-se soci.

La proposta de l'equip de govern era alternativa a la moció presentada per l'equip socialista. El PSC reclamava que s'aprovés un sistema tarifari que permetés al ciutadans accedir només a la piscina mitjançant un abonament o un passi diari. El grup municipal socialista també sol·licitava que es mantingués oberta la piscina del Parc Central per no saturar les instal·lacions de la Rambla del Celler. La regidora del grup socialista, Neus Sotomayor, afirma que les noves instal·lacions no ofereixen un sistema de tarifes adequat a les necessitats de la ciutadania.

Neus Sotomayor

Les instal·lacions de la Rambla del Celler no ofereixen un sistema de tarifes adequat per als ciutadans


El govern municipal ha argumentat que la presa de decisions en aquest camp requereix una comissió de seguiment per no prendre decisions precipitades i negociar amb UBAE, empresa que gestiona la zona de la Rambla del Celler. Segons el regidor d'Esports Xavier Cortés, la comissió garantirà l'accés a les instal·lacions esportives als ciutadans amb condicions econòmiques més desfavorables. Xavier Cortés remarca la necessitat d'establir una comissió per negociar amb la gestora de les instal·lacions de la Rambla del Celler.

Xavier Cortés

Cal establir una comissió per negociar amb l'empresa gestora


En l'actualitat, la zona esportiva de la Rambla del Celler ofereix una única tarifa en la qual s'inclouen els serveis de piscina i fitness.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.