Quatre sindicats presenten al·legacions als comptes municipals de 2012


  • Comparteix:

Sindicats presenten al·legacions als comptes

Sindicats presenten al·legacions als comptes

Quatre dels sindicats amb representació a l'Ajuntament presenten al·legacions al pressupost del consistori. La CGT, el Sindicat de Funcionaris de Policia (SFP), la Candidatura Alternativa Tècnica (CAT) i el Sindicat Professional de Policies Municipals d'Espanya (SPPME) asseguren que els comptes tenen mancances de documentació i en dotacions relacionades amb el personal. Segons els representants dels treballadors, el procediment d'aprovació ha vulnerat el dret a la negociació col·lectiva.

Els sindicats reclamen la inclusió de la informació pendent a l'expedient. Segons les quatre associacions, hi falten la manca de liquidació del pressupost anterior, l'avanç de l'exercici 2012 referit almenys a sis mesos i l'annex de personal de la corporació municipal.

En les al·legacions, també s'insta a recollir els imports necessaris en les despeses de personal per garantir el compliment de les obligacions dels acords recollits en el conveni i pacte municipals. Sobre el personal, els sindicats volen que hi hagi un informe tècnic relatiu als treballadors, amb la complementació de les dades de les seves variacions i evolució futura, on s'especifiqui els canvis produïts en l'import de la despesa.

Els representants dels treballadors també demanen que els comptes incloguin la inversió per a la construcció d'una nova seu per a la Policia Local, ja que té condicions sanitàries deficitàries. Els sindicats remarquen que fa set anys que l'equip de govern promet aquesta instal·lació i que fa cinc que s'elimina una partida d'arranjament provisional de l'actual seu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.