L'Ajuntament estudia excepcions als horaris dels locals de cara a l'estiu i Festa Major


Temes relacionats

El PP reclama l'ampliació dels horaris dels locals del carrer d'Elies Rogent (22/mar/12)

Els restauradors de la ciutat demanen obrir fins la una de la matinada ( 1/feb/12)

L'Ajuntament no canviarà l'ordenança que obliga alguns locals a tancar a les onze de la nit (20/gen/12)

El Gremi d'Hosteleria de la comarca denunciarà l'Ajuntament per obligar els bars a tancar a les onze de la nit (19/gen/12)


  • Comparteix:

Les terrasses podrien ampliar els horaris aquest estiu

Les terrasses podrien ampliar els horaris aquest estiu

L'Ajuntament contempla l'ampliació dels horaris de locals i terrasses de la ciutat durant l'estiu i Festa Major. Ho ha explicat l'alcaldessa, Mercè Conesa, a l'entrevista mensual al programa 'Línia directa' en resposta a una pregunta ciutadana sobre la situació dels establiments del Carrer d'Elies Rogent. Conesa ha destacat la dificultat de trobar una solució que satisfaci restauradors i veïns per les característiques d'aquesta via. Mira el 'Línia directa' amb l'alcaldessa a Cugat tv

A hores d'ara, els establiments d'aquest carrer poden obrir les terrasses fins a les onze de la nit, un horari que no satisfà els propietaris dels bars.

Al febrer, restauradors i Ajuntament ja van mantenir una trobada davant la petició del gremi d'obrir bars i restaurants fins la una de la matinada. En aquesta reunió també es va parlar de l'horari dels establiments del carrer d'Elies Rogent. El Gremi d'Hosteleria del Vallès Occidental i Barcelonès considera que aquest horari incompleix la normativa catalana.

Mercè Conesa ha posat de relleu la dificultat de trobar solucions que agradin a les dues parts.

Mercè Conesa

No és una solució fàcil. Hem intentat trobar acord entre veïns i restauradors. Estem mirant que hi hagi excepcions de cara a l'estiu.






Segons Conesa, una d'aquestes excepcions es podrien donar durant els dies de la Festa Major. L'alcaldessa ha fet aquestes declaracions al programa de Cugat tv 'Línia directa' abans que el PP es pronunciés sobre l'ampliació d'horaris del carrer d'Elies Rogent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.