El PP acusa Conesa de no defensar els interessos de Sant Cugat en la divisió escolar


Temes relacionats

Conesa, insatisfeta amb la nova zonificació escolar de la Generalitat a Sant Cugat (22/mar/12)

La ciutat rebutja la implantació de la zona escolar única (20/mar/12)


  • Comparteix:

Jordi Carreras és portaveu del PP

Jordi Carreras és portaveu del PP

El PP acusa l'alcaldessa, Mercè Conesa, de no defensar els interessos de Sant Cugat davant de la Generalitat en la divisió de zones escolars del municipi. Els populars lamenten que l'equip de govern es desentengués de la moció que proposava l'àrea única escolar en el darrer ple municipal.

El PP ha criticat Conesa per mostrar-se insatisfeta amb la divisió de zones escolars impulsada per la Generalitat. En aquest sentit, els populars lamenten que, en el darrer ple, l'equip de govern no se sumés a la moció per convertir Sant Cugat en zona única escolar, malgrat haver-hi pactat el vot afirmatiu. El portaveu del PP, Jordi Carreras, considera que la decisió de Conesa de retirar el suport a la moció és fruit de la desorientació. Ho ha dit a Cugat.cat.

Jordi Carreras

Això posa de manifest que no s'han defensat els interessos de la ciutat per una desorientació palesa en el darrer ple.



Els populars es van quedar sols al ple en la proposta d'instauració de la zona única escolar, mentre que la resta de formacions rebutjaven l'opció en considerar que trencava l'actual model de proximitat.

Inicialment, la moció estava consensuada entre el PP i CiU, però els nacionalistes van retirar les esmenes que hi havien presentat per estar en desacord amb la intervenció del portaveu popular en aquell punt del ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.