CDC de Sant Cugat aplaudeix l'aposta oberta del partit per la independència


Temes relacionats

Mercè Conesa guanyarà pes a la propera executiva nacional de CDC (13/feb/12)

CDC celebra la decisió de Brussel·les d'apostar pel Corredor Mediterrani (19/oct/11)

CDC aplaudeix el govern britànic per respectar el dret d'Escòcia a un referèndum sobre la independència (10/mai/11)


  • Comparteix:

Oriol Pujol en un moment del congrés d'aquest cap de setmana / Font: ACN

Oriol Pujol en un moment del congrés d'aquest cap de setmana / Font: ACN

La delegació local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) tanca files entorn el nou secretari general del partit, Oriol Pujol, i aplaudeix l'aposta oberta per la independència del país. El 16è Congrés de CDC, que ha comptat amb una important presència local, ha aprovat aquest cap de setmana a Reus la ponència política que opta per construir un Estat propi amb el suport d'una gran majoria.

El nou secretari general ha estat elegit amb el suport del 97,8% dels vots dels delegats. El president local de CDC, Jordi Puigneró, ha encoratjat Oriol Pujol a vehicular aquesta aposta per la independència.

Jordi Puigneró

Té quatre anys per prendre decisions molt importants. Estic convençut que sabrà portar el partit i el país amb una gran majoria cap a l'Estat propi.


Puigneró també ha destacat la participació activa dels representants locals en la ponència política, la qual ha qualificat de 'pas decisiu' per a CDC.

La nova executiva es completa amb dues vicesecretaries ocupades per Lluís Corominas i Francesc Homs, a més d'una secretaria d'organització encapçalada per Josep Rull i Jordi Turull com a portaveu al Parlament. El fins ara secretari general, Artur Mas, passa a ser president del partit.

El Congrés, celebrat a Reus, ha comptat amb 12 representants de l'assemblea local, entre ells l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el president local, a més del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder. Altres militants santcugatencs també han format part del Congrés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.