ERC diu sí a la vaga per reivindicar el dret a decidir i el diàleg social

Membre d'ERC en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 27/mar/12 per Sílvia González

La secció local d'ERC anima els santcugatencs a secundar la convocatòria de vaga general per defensar l'ocupació, el dret a decidir i el diàleg social. Els independentistes creuen necessària l'aturada com a resposta crítica a 'la intransigència' del PP perquè replantegi unes polítiques que no respecten la justícia i la igualtat d'oportunitats.

ERC se suma a la convocatòria de vaga d'aquest dijous i ho fa en considerar que les polítiques actuals basades en les retallades no resolen els problemes econòmics i financers de les empreses i administracions. En un comunicat, la formació independentista considera que la reforma laboral aprovada pel PP destrueix l'ocupació i no dóna seguretat als treballadors quan perden la feina.

ERC es mobilitza per defensar el dret a decidir sobre un mercat propi de treball. Un mercat que, segons el partit, s'ha d'acompanyar del desenvolupament d'un model català de relacions laborals que fomenti la participació dels treballadors en la gestió i la presa de decisions.