El PSC vol que s'acceleri la modificació anunciada del ROM


  • Comparteix:

El PSC volen que la modificació no s'allargui en el temps.

El PSC volen que la modificació no s'allargui en el temps.

El grup socialista demana que s'acceleri la reforma del reglament orgànic municipal (ROM) per millorar el funcionament dels Consells de Districte. El PSC també reclama una anvi d'actitud del govern municipal sobre La Floresta ja que considera que les obres d'urbanització del districte són un autèntic 'via crucis' pels veïns.

Els socialistes responen amb la petició d'una reforma ràpida del reglament orgànic municipal a la modificació del ROM a llarg termini que ha anunciat l'alcalde Lluís Recoder. El PSC considera que l'eficàcia del funcionament dels Consells de Districte passa per un millora del ROM que contempli una major participació ciutadana i l'elaboració dels pressupostos de forma territorialitzada. El regidor del PSC, Joan Carrasco, explica que esperen que el regidor de descentralització, Xavier Cortés, i l'alcalde, Lluís Recoder, els convoquin a una reunió per reformar el ROM.

Joan Carrasco

Esperem que Xavier Cortés i Lluís Recoder ens reueneixin per millorar el ROM


D'altra banda, el Partit dels Socialistes sol·licita que l'equip de govern tingui un canvi d'actitud política que suposi una millor atenció als florestans. Entre d'altres mesures, el grup municipal que encapçala Jordi Menéndez reclama la finalització de l'obra del clavegueram i una correcció dels errors de la urbanització del districte. Sobre la urbanització de La Floresta, Carrasco destaca que l'auditoria per recepcionar l'obra que l'Ajuntament ha anunciat garantirà la qualitat de les obres.

Joan Carrasco

Almenys, l'auditoria garanteix la qualitat de l'obra abans de recepcionar-la.


El grup municipal socialista també ha demanat que millorin les rutes i les freqüències del transport públic a La Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.