L'EMD està immersa en un pla de racionalització del seu funcionament

Seu de l'EMD

Política

Publicat el 2/abr/12 per Marc Sala

L'EMD de Valldoreix ha iniciat un procés de reorganització interna per millorar el funcionament quotidià de l'administració. Ho ha explicat el vocal d'Economia, Xavier Gavaldà, en una entrevista a Cugat.cat on ha avançat que dins d'aquest procés s'ha acomiadat una persona dedicada a tasques administratives i s'ha redistribuït part del personal. Gavaldà també ha defensat la viabilitat de l'administració del territori tot i el context de retallades.

Aquest procés té l'objectiu de racionalitzar el funcionament de les tasques dels tècnics i treballadors de l'entitat. El responsable d'Economia de l'EMD ha explicat que l'estructura de l'entitat estava 'sobredimensionada'. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Gavaldà

L'EMD és una administració sobredimensionada. Estem reorganitzat l'administració per racionalitzar-la.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El vocal ha assegurat que la pujada de quotes de l'escola bressol és l'única manera de fer viable el centre educatiu davant la davallada d'ingresos derivada de la crisi econòmica.

Gavaldà també ha defensat la viabilitat econòmica de l'EMD davant les propostes de reduir administracions davant la crisi.

Xavier Gavaldà

L'EMD existeix per mantenir la identitat pròpia de l'EMD. Econòmicament també és viable sempre que hi hagi un bon conveni amb l'Ajuntament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






El vocal ha explicat que, davant la davallada d'ingressos, l'entitat està cercant tot tipus de subvencions a les quals es pugui acollir per tirar endavant les seves prioritats.