La uaSC critica la manca de previsió en la posada en marxa del CAP Turó de Can Mates

Recepció del CAP

Política

Publicat el 2/abr/12 per Marc Sala

La uaSC critica l'equip de govern per la manca de previsió a l'hora de posar en marxa el Centre d'Atenció Primària (CAP) Turó de Can Mates. La formació critica que no hi hagi una línia d'autobús que enllaci Mira-sol amb l'equipament i que la zona destinada a l'aparcament no és suficient.

Segons la formació, els veïns de Mira-sol que han d'assistir al CAP han d'utilitzar dues línies d'autobús per arribar-hi i això és una dificultat per una població majoritàriament gran. A més, la uaSC considera que 10 places d'aparcament no són suficients.

El portaveu de la formació, Jaume Massanés, creu que s'hauria d'haver previst els problemes d'aparcament i que la redistribució dels usuaris s'hauria d'haver fet tenint en compte la seva opinió.

Jaume Massanés

Creiem que s'hauria d'haver previst amb un aparcament més gran. A més s'ha de tenir en compte la confiança que la gent gran té amb el seu metge.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






La formació critica que l'Ajuntament no hagi donat resposta als veïns que han reclamat solucions a totes aquestes qüestions.