Els Consells de districte gestionaran una part del Pressupost


  • Comparteix:

Lluís Recoder, Xavier cortés i Eduard Pomar.

Lluís Recoder, Xavier cortés i Eduard Pomar.

Els Consells del Districte gestionaran una partida pressupostària que anirà destinada a inversions pels barris. L'alcalde ha expressat aquesta voluntat de l'Ajuntament a l'acte de constitució del Consell de Districte de Mira-Sol, en què ICV-EA i PSC han denunciat que els districtes portin mig any sense celebrar les seves sessions ordinàries.

El consistori continua la ronda de sessions constitutives dels Consells de Districte de Sant Cugat, presidits pel regidor de Descentralització, Xavier Cortés. Ara ha estat el torn de Mira-sol, que té com a vicepresident al tinent d'alcalde Eduard Pomar.

Durant la sessió, l'alcalde Lluís Recoder ha anunciat que, de cara al pressupost de 2004, els partits polítics han decidit l'assignació d'una partida als consells de districte, que aquests mateixos hauran d'administrar:

Lluís Recoder

No sabem com, ni quan, ni quants diners, però els consells gestionaran una partida per inversió


L'acte de constitució del Consell de Districte de Mira-Sol també ha servit perquè ICV-EA i PSC protestessin pel retard de les convocatòries de les sessions ordinàries d'aquests òrgans. Segons aquestes formacions a banda d'una modificació del ROM, el que cal es que l'Ajuntament s'interessi en donar veu als veïns a través del consells. Escoltem el representant d'ICV-EA, Xavi Boix:

Xavi Boix

No pot ser que portem 7 mesos sense convocar als veïns


Els representants veïnals han coincidit, com ja s'ha dit a la sessió de La Floresta, en la necessitat de donar més veu als ciutadans i més capacitat de decisió als consells. Qui ha fet el crit d'alerta però, ha estat el portaveu de l'Associació de Veïns de Sant Joan-Mira Sol, Josep Mª Àngel:

Josep Mº Àngel

Si la cosa no canvia, marxarem


A banda del president i vice-president, el Consell de Districte de Mira-Sol està format per 5 membres dels diferents partits polítics i per 8 veïns que són portaveus de la 4 associacions que hi ha al barri: Mas Gener, Sant Joan, Verge del Carme i Mira-Sol.

Pel que fa als representants polítics, el consell compta amb Jordi Joly, per CiU; Jordi Menéndez, pel PSC; Toni Ramon, per ERC; Xavier Boix, per ICV-EA; i Rafael Enríquez, pel PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.