El CASC i la CUP organitzen una marxa antimilitarista per Collserola


Temes relacionats

El Consorci del Parc de Collserola nega tenir potestat per impedir les pràctiques militars a la serra (18/des/11)

Reclamen al Consorci de Collserola la prohibició de les pràctiques militars amb un manifest (27/nov/11)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu un grup de militars a la serra

Imatge d'arxiu un grup de militars a la serra

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) i la CUP preparen, pel segon dissabte d'abril, una marxa antimilitarista per Collserola de rebuig a la presència de l'exèrcit a la serra. La marxa començarà a les deu del matí a l'estació de Baixador de Vallvidrera dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i recorrerà diferents punts del parc de Collserola fins arribar a les Casernes del Bruc, d'on provenen els soldats que fan les pràctiques a la serra.

Aquesta marxa s'emmarca dins dels actes de rebuig a la presència militar de l'exèrcit espanyol a la serra de Collserola, que ja s'han fet anteriorment i que s'ha traduït també en la presentació de diferents mocions de condemna als ajuntaments de l'entorn de la serra.

El membre de la CUP Aniol Pros ha explicat a Cugat.cat que cal seguir denunciant aquestes exercicis militars i no normalitzar la presència de militars en un espai on molts ciutadans van a gaudir de l'entorn natural.

Aniol Pros

És una mesura més de força per impedir que l'exèrcit segueixi present a Collserola i no normalitzar-hi el militarisme.


La marxa començarà a les deu del matí a l'estació de Baixador de Vallvidrera dels FGC, i passarà per la seu del Patronat del Parc de Collserola, seguirà per Vallvidrera i el mirador de Sant Pere Màrtir, i acabarà davant les Casernes del Bruc, a Barcelona. Allà està previst fer un dinar popular amb entrepans i refrescos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.