CDC alerta que els pressupostos generals de l'Estat Espanyol afectaran negativament Sant Cugat


  • Comparteix:

Els pressupostos s'han presentat en format QR

Els pressupostos s'han presentat en format QR

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) de Sant Cugat ha criticat els pressupostos generals de l'Estat presentats aquest dimarts per l'executiu espanyol. El president de la formació a Sant Cugat, Jordi Puigneró, ha alertat que infraestructures importants per a Sant Cugat i la comarca com són el Quart Cinturó i el Corredor del Mediterrani, patiran demores d'execució que acabaran afectant el teixit productiu i econòmic de la nostra ciutat.

CDC ha lamentat que el govern espanyol segueixi sense complir, una vegada més, amb els compromisos inversors que marca l'Estatut ni tampoc amb el retorn del deute en infraestructures que estableix la disposició addicional tercera. A més, el president de CDC a Sant Cugat, Jordi Puigneró, ha advertit, en declaracions a Cugat.cat, que el fet que els pressupostos no contemplin els diners suficients per infraestructures com el Quart Cinturó, l'eix ferroviari del Mediterrani, i els serveis ferroviaris de Rodalies perjudicarà la ciutat.

Jordi Puigneró

Totes les infraestructures que han quedat al marge afectaran l'economia de Sant Cugat, i els seus ciutadans.


Puigneró ha fet una crida al president del PP a Sant Cugat, Jordi Carreras, i al primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, perquè defensin els interessos de Sant Cugat i deixin al marge els interessos polítics generals de les seves formacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.