Jaume Clavell, Síndic de Greuges cinc anys més


Temes relacionats

El Síndic de Greuges local vol fer arribar els seus serveis als immigrants (18/jun/12)

Jaume Clavell serà reelegit Síndic de Greuges (18/jun/12)


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges ha estat reelegit per un segon mandat

El Síndic de Greuges ha estat reelegit per un segon mandat

Jaume Clavell serà de nou el Síndic de Greuges de la ciutat els propers cinc anys després d'haver estat reelegit per unanimitat aquest dilluns al ple. Tots els partits polítics del consistori han valorat la tasca feta per Clavell al capdavant de l'oficina municipal i n'han elogiat el seu tarannà conciliador, la seva neutralitat i la seva absoluta voluntat de servei.

En un acte públic previ al ple i de presentació de la Memòria 2011 del Síndic de Greuges, els diferents grups municipals ja han avançat el seu vot favorable a la reelecció de Jaume Clavell, que s'ha produït més tard duran el ple d'aquest mes de juny.

La tinenta d'alcalde de Presidència, Cristina Paraira, ha valorat el tarannà de Clavell i ha destacat el fet que la figura del síndic estigui ja plenament consolidada a la ciutat.

Cristina Paraira

Destaquem el tarannà personal del síndic que ha fet crèixer aquesta institució i consolidar-la.


El portaveu del PP, Jordi Carreras, ha ressaltat l'eficaç tasca del síndic, el qual ha qualificat de patrimoni i actiu de la ciutat.

Jordi Carreras

Vostè reuneix unes característiques que són un patrimoni i un actiu de la ciutat i del qual no podem prescindir.


Per la seva banda, el portaveu socialista, Ferran Villaseñor, ha destacat el paper d'intermediació del síndic i ha emplaçat a dotar-lo de més mitjans.

Ferran Villaseñor

Calen més recursos, més personal i més serveis, i interconnexió amb els programes de gestió d'expedients de l'ajuntament.


El portaveu municipal d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha agraït la feina feta i n'ha destacat l'empenta.

Joan Calderon

Li agraïm la feina feta i l'empenta per començar un altre mandat i esperem que els propers cinc anys siguin anys de molta feina.


El portaveu municipal de la CUP, Guim Pros, ha ressaltat que la figura del síndic s'ha convertit en imprescindible com a contrapès a l'administració.

Guim Pros

Segurament ens trobem davant una figura imprescindible a l'hora de fer de contrapès entre el que reclama la ciutadania i l'administració.


Tots els grups han fet especial esment a la preocupació esmentada a la Memòria 2011 del Síndic de Greuges on s'explicita la problemàtica que pot comportar la crisi econòmica i també han destacat la necessitat de solucionar d'alguna manera els expedients relacionats amb la seguretat ciutadana. Especialment aquelles queixes relatives a la manca d'activitat provatòria de les multes de trànsit més enllà de la presumpció de vericitat dels agents municipals.

Jaume Clavell i Ymbern, de 79 anys, és el primer síndic de greuges del municipi, càrrec al qual va accedir el 3 de maig del 2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.